Menu

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 20,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 16,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 18,00

Gemarineerde griet met dragon, knolselder en appel

€ 24,00

Soep van aardappel en prei met toast van Westmalle trappist en kaas

€ 9,00

Bitterballen van fazant met salsa verde en rode biet

€ 18,00

Salade van eigen gemaakte ham van hert met zoet-zure rode kool, avocado en vinaigrette van veenbessen

€ 21,00

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Kindermenu

Kinderen vinden vaak iets uit onze kaart, dat we een beetje kunnen aanpassen. Kaaskroketten, fishsticks, … of we maken gewoon iets dat ze graag lusten!

Hoofdgerechten

Vlaswijting gebakken met specerijen, crème van pastinaak en boerenkool met spek

€ 26,00

Kabeljauwhaasje 'à la plancha', geplette koolrabi met algenboter en vinaigrette met ansjovis en kappertjes

€ 28,00

Parmentier van knolgroenten met madeira, kastanjes, schorseneren en zuurdesem

€ 24,00

Vol - au - vent van Mechelse koekoek met balletjes van kalfsgehakt en krokante kalfszwezerik

€ 29,00

Stoverij van haas, 7 uur gegaard in Sint-Bernardus Abt 12, met witloof op de BBQ en aardappelkoekje met truffel

€ 32,00

Filet pur van Holstein gebakken in de Josper-oven met verse frietjes, seizoensgroenten en saus naar keuze

€ 36,00

Entrecote van hoeveslagerij Gabriëls gebakken in de Josper – oven met verse frietjes, saus naar keuze en seizoensgroenten

€ 29,00

Kaas

Assortiment kazen geaffineerd door Michel Van Tricht en zoon

€ 15,00

Desserts

Dame Blanche zoals het hoort

€ 11,00

Taartje van pure chocolade en hazelnoten met ijs van La Chouffe koffielikeur

€ 15,00

Sinaasappelcake met advocaat en ijs van Christmas pudding

€ 15,00

Rijstpap met madeleine van bruine suiker

€ 9,00

Scroll to top