Menu

Onze kaart

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Noordzee vissoep met peterseliewortel, rode poon en croutons van peterselie brood

€ 19,00

Rollade van gevogelte met gerookte ham en curry, salade van witloof en waterkers

€ 19,00

Geroosterd primeur bloemkooltje met algenboter en een gefrituurd hoeve-ei

€ 21,00

Steak tartaar met red meat radijs, gedroogde olijven, koriander en socca

€ 21,00

Hoofdgerechten

Skrei met een korstje van amandelen en rozemarijn, gestoofde groene kool met gerookte paling

€ 26,00

Gebakken zeetong met tartaarsaus, salade en frietjes

€ 38,00

Vol-au-vent van Mechelse koekoek met verse aardappelkroketjes ( krokant gebakken kalfszwezerik supplement € 6)

€ 23,00

Eendenborst gelakt met honing en bloedsinaasappel, praline van bloedworst en gekonfijte eendenbout

€ 26,00

Dry aged filet pur van Simmental rund (4 weken gerijpt), met witloof op de BBQ, koolrabi en saus van zwarte peper

€ 36,00

Gegrilde kalfsoester met primeur bloemkool, snijbonen, zoete uit, Tierenteyn pickles en gebakken aardappel

€ 30,00

Suggestiemenu (3-gangen, € 39)

Voorgerechten, keuze tussen

Noordzee vissoep met peterseliewortel, rode poon en croutons van peterselie brood

Of

Rollade van gevogelte met gerookte ham en curry, salade van witloof en waterkers

Hoofdgerechten, keuze tussen

Skrei met een korstje van amandelen en rozemarijn, gestoofde groene kool met gerookte paling

Of

Eendenborst gelakt met honing en bloedsinaasappel, praline van bloedworst en gekonfijte eendenbout

Dessert

Pavlova van rabarber met vanille, yoghurt en bergamot

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top