Menu

Klassiekers

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Verse spaghetti met basilicumpesto en gekonfijte tomaat (V)

€ 14,00

Hoofdgerechten

Verse spaghetti met basilicumpesto en gekonfijte tomaat (V)

€ 21,00

In hoeveboter gebakken sliptongetjes met verse tartaar

€ 34,00

Vol-au-vent van Mechelse koekoek met verse aardappelkroketjes ( krokant gebakken kalfszwezerik supplement € 6)

€ 23,00

Stoofvlees van Holstein rund met Westmalle trappist

€ 23,00

Biefstuk van hoeveslagerij Gabriels met saus naar keuze

€ 24,00

Dry aged filet pur van Simmental rund (4 weken gerijpt) met saus naar keuze

€ 34,00

3- gangenmenu

Suggesties

Voorgerechten

Huisgemaakte terrine van Mechelse koekoek met gekonfijte abrikoos, avocado en verveine

€ 19,00

Warm gerookte zalm met emulsie van spar naalden en crackers van Bolleke

€ 21,00

Gazpacho van maïs met king crab, cavaillon meloen, kerstomaatjes en habanero chili

€ 24,00

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met saus van saus coeur de boeuf tomaat, sherryazijn en oregano, dikke frieten van kikkererwten

€ 28,00

Papillot van Schotse zalm met maïs, zomergroenten en tuinkruiden

€ 29,00

Jonge duif en ganzenlever in een korstje van granen, stoofpotje van boontjes en spek

€ 34,00

Gegrilde lamskotelet met couscous, mostarda van abrikoos, wortel en kardemom

€ 29,00

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top