Menu

Klassiekers

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Minestrone primavera

€ 9,00

Hopscheuten met gepocheerd bio-eitje en mousselinesaus

€ 29,00

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, tartaarsaus, salade en frietjes

€ 34,00

Biefstuk van hoeveslagerij Gabriels, salade, frietjes en saus naar keuze

€ 24,00

Vol-au-vent van Mechelse koekoek met krokant gebakken kalfszwezerik

€ 29,00

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Suggesties

Voorgerechten

Verse fijne pasta met brandnetel, hopscheuten, groene kruiden en Pecorino

€ 29,00

Paté en croute van Mechelse koekoek, asperges en morilles

€ 24,00

Taartje van gerookte skrei met tripel d'Anvers, Gentse mosterd, foreleitjes en krokante algen

€ 19,00

Opgevulde avocado met primeurgroenten en green goddess dressing

€ 18,00

Hoofdgerechten

Verse fijne pasta met brandnetel, hopscheuten, groene kruiden en Pecorino

€ 34,00

Kalfsoester en kroketje van kalfsribben met oregano, groentenkrans met champignons

€ 29,00

Boulet en kotelet van lamsvlees, gekonfijte schouder met citroen en honing, witloof en zoete ui met komijn

€ 34,00

Gebakken kabeljauwhaasje met dashi van spek, jonge wortel, zwarte look en krokant aardappeltaartje

€ 28,00

Rode poon met geroosterde bloemkool en salade met een saus van jalapeno

€ 29,00

Kaas

Assortiment kazen geaffineerd door Michel Van Tricht en zoon

€ 15,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top