Menu

Klassiekers

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Salade van bio-tomaten met buffelmozzarella, basilicum en olijfolie

€ 18,00

Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen 'Brasserie Wouter' 
(met geuze, tomaat, dragon en Tierenteyn mosterd)

€ 26,00

Paling in het groen met frietjes

€ 24,00

Vol-au-vent van Mechelse koekoek, krokant gebakken kalfszwezerik en verse aardappelkroketjes

€ 29,00

Met de hand gesneden filet américain met krokante salade en frietjes

€ 26,00

3- gangenmenu

Suggesties

Voorgerechten

Gebakken ganzenlever met een korstje van sjalot, mayonaise van aubergines, tartaar van tomaat, buffelmozzarella en spike vinaigrette van paprika en sherryazijn

€ 24,00

A la minute gebakken 'pissaladière'
(bladerdeegtaartje met zoete ui, ansjovis en olijfjes)

€ 19,00

Papillot van Zeeuwse mosselen en selder geparfumeerd met groene curry

€ 17,00

Hoofdgerechten

Zeeduivel à la plancha met poivrade artisjok, chorizo, koriander, en gefrituurde rijstballetjes

€ 34,00

Pladijsfilet met gele en groene courgettes, saus van groene tomaten, basilicum en sjalot

€ 26,00

Entrecote op de barbecue gegrild met gratin van snijbiet en Parmezaanse kaas, chutney van kersen en zwarte peper

€ 29,00

Dikke varkenskotelet uit de Kempen à la plancha met gekonfijte aubergine en zachte harissa (per 2 cts)

€ 29,00 p.p.

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top