Menu

Klassiekers

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Gillardeau oesters (spéciales nr° 4)

€ 4,50 per stuk

Hoofdgerechten

In hoeveboter gebakken sliptongetjes met verse tartaar

€ 34,00

Vol-au-vent van Mechelse koekoek met verse aardappelkroketjes ( krokant gebakken kalfszwezerik supplement € 6)

€ 23,00

Stoofvlees van Holstein rund met Westmalle trappist

€ 23,00

Biefstuk van hoeveslagerij Gabriels met saus naar keuze

€ 24,00

Dry aged filet pur van Simmental rund (4 weken gerijpt) met saus naar keuze

€ 34,00

3- gangenmenu

Suggesties

Voorgerechten

Met de hand gesneden rundstartaar met oesters en zure room

€ 24,00

Huisgemaakte witte pens van patrijs met fregola sarda en dragon

€ 19,00

Prei geroosterd op de BBQ met gerookte heilbot, chorizo en mayonaise van gerookte paprika

€ 21,00

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met ravioli van aardappel, gebakken boschampignons en witte wijnsaus met bieslook

€ 28,00

Kleine tarbot gegrild op de BBQ (om zelf te fileren) met kruidenboter van piment d' espelette en groene peper

€ 34,00

Herfstsalade met patrijs, verse vijgen en croutons van zuurdesembrood

€ 34,00

Kalfsoester met cavatelli pasta, gebakken boschampignons met peterselie en look, natuurlijke braadjus

€ 29,00

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top