Menu

Klassiekers

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Asperges op Vlaamse wijze (V)

€ 21,00

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, tartaarsaus, salade en frietjes

€ 34,00

Biefstuk van hoeveslagerij Gabriels, salade, frietjes en saus naar keuze

€ 24,00

Entrecote van Salers rund uit Essen, 4 weken gerijpt (per 2 personen)

€ 32,00 p.p.

Gebraden Mechelse koekoek met asperges in een spekjasje en gebakken aardappeltjes (per 2 personen)

€ 28,00 p.p.

Asperges op Vlaamse wijze (V)

€ 26,00

3- gangenmenu

Suggesties

Voorgerechten

Geroosterde asperges met in eigen huis gerookte bio-zalm, gefrituurd eitje en mousselinesaus

€ 24,00

Huisgemaakte terrine van ganzenlever met aardbeien uit Hoogstraten en toast van brioche

€ 22,00

Pittige bouillon van Noordzeekrab met primeurgroenten en verse kruiden

€ 18,00

Hoofdgerechten

Geroosterde asperges met in eigen huis gerookte bio-zalm, gefrituurd eitje en mousselinesaus

€ 29,00

Kabeljauwfilet met een opgevuld omeletje van primeur bloemkool en mozzarella, bisque van grijze garnalen

€ 29,00

Presa van Iberico varken gegrild boven houtvuur met pasta all’amatriciana, olie van daslook, lente-ui en verse erwtjes

€ 28,00

Lamsbout met zwarte knoflook, asperges en morieljes

€ 32,00

Kalfsoester met een korstje van pistache en rozemarijn, opgevulde ajuin met kalfszwezerik, wang en tong

€ 29,00

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top