Menu

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 20,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 16,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 18,00

Paté van polderhaas met aardpeer, witloof en duindoornbes

€ 18,00

Zoet-zure makreel met salade van rode kool en luchtige mayonaise van appel en dille

€ 16,00

Aardappelpannenkoekjes met Schotse zalm en witte wijnsaus

€ 19,00

2 bereidingen van wild: terrine van gerookte gans met pistache en mousse van patrijs met pickles

€ 17,00

Gillardeau oester (nr 4)

€ 4,00
per stuk

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Kindermenu

Kinderen vinden vaak iets uit onze kaart, dat we een beetje kunnen aanpassen. Kaaskroketten, fishsticks, … of we maken gewoon iets dat ze graag lusten!

Hoofdgerechten

Cervela van snoekbaars met bisque van langoustines en knolgroenten

€ 32,00

Kabeljauwhaasje met bearnaise van kervel, selder en champignons

€ 29,00

Schotse zalm met een korstje van amandelschilfers, rode wijnsaus en groene kool

€ 27,00

2 bereidingen van hertenkalf met grand-veneursaus, peer, Achelse blauwe en crumble van cacao

€ 32,00

Fazant à la Brabançonne (per 2)

€ 28,00 per persoon

Filet pur van Holstein gebakken in de Josper-oven met verse frietjes, seizoensgroenten en saus naar keuze

€ 36,00

Entrecote van hoeveslagerij Gabriëls gebakken in de Josper – oven met verse frietjes, saus naar keuze en seizoensgroenten

€ 29,00

Tajine van herfstgroenten met garam masala (V)

€ 25,00

Kaas

Assortiment kazen geaffineerd door Michel Van Tricht en zoon

€ 15,00

Desserts

Dame Blanche zoals het hoort

€ 11,00

Gepocheerde peer gevuld met crème brûlée, krokant bladerdeeg en ijs van gezouten karamel

€ 14,00

Baba met rum, mousse van koffie, bruine suiker en sorbet van clementines

€ 14,00

Profiteroles gevuld met speculaasijs, pecannoot en warme chocolade

€ 12,00

Scroll to top