Menu

Onze kaart

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Bitterballen van fazant met witloofslaatje

€ 19,00

Ouderwetse ajuinsoep (V)

€ 10,00

Gevulde groene kool met langoustines, bisque van de poten met gember en koriander

€ 24,00

Tapas van wild uit de Ardennen (bitterbal, paté, worst, consommé)

€ 22,00

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met schorseneren, mousselinesaus en pommes duchesses

€ 28,00

Mooiste vangst van de dag gegrild met krokant gebakken witloof, mosterdsaus en puree (bv: griet tarbot, zeeduivel, tong,..naargelang marktaanbod)

€ dagprijs

Vol-au-vent van Mechelse koekoek met verse aardappelkroketjes ( krokant gebakken kalfszwezerik supplement € 6)

€ 23,00

Fazant à la brabançonne (per 2)

€ 28,00 pp

Dry aged filet pur van Simmental rund (4 weken gerijpt), gemarineerd in Westmalle trappist met schorseneren

€ 34,00

Biefstuk van hoeveslagerij Gabriels met saus naar keuze

€ 24,00

Spareribs, 5 uur low en slow gegaard op de BBQ

€ 26,00

Suggestiemenu (3-gangen, € 37)

Voorgerechten, keuze tussen

Paté van ree en kastanjes

Of

Omeletje met makreel en parmezaanse kaas

Hoofdgerechten, keuze tussen

Cervela van snoekbaars met bisque van rivierkreeftjes, wintergroenten en pommes duchesses

Of

Worst en filet van everzwijn met krokante uiringen, saus van aardpeer shnaps, winterse groenten en pommes duchesses

Dessert

Tarte tatin "zoals het hoort" met huisbereid vanille-ijs

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top