Menu

Voorgerechten

Huisgemaakte terrine van ganzenlever met briochetoast

€ 24,00

Paté van bosduif, chutney van kwetsen en lapsang souchong

€ 14,00

Huisgerookte zalm met rode biet en boekweit

€ 19,00

Soufflé van Old Groendal kaas met pompoencrème (V)

€ 14.00

Portobello champignon gevuld met eekhoorntjesbrood en pulled pork

€ 17,00

Huisbereide kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 20,00

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu.

€ 25,00

Kindermenu

Kinderen vinden vaak iets uit onze kaart, dat we een beetje kunnen aanpassen. Kaaskroketten, fishsticks, … of we maken gewoon iets dat ze graag lusten!

Flinke kinderen krijgen na het eten nog een lekker ijsje!

€ 12.00

Hoofdgerechten

Schelvishaasje met pompoen en ijzerkruid

€ 24,00

Wilde eend met kweepeer en gebakken aardappeltjes

€ 28.00

Sliptongetjes met verse tartaar, sla en frietjes

€ 32.00

Soufflé van zalm, sausje met riesling en zurkelpuree

€ 28,00

Filet pur van Holstein gebakken in de Josper-oven met verse frietjes, seizoensgroenten en saus naar keuze

€ 36,00

Entrecote van hoeveslagerij Gabriëls gebakken in de Josper – oven met verse frietjes, saus naar keuze en seizoensgroenten

€ 29,00

Kaas

Assortiment kazen geaffineerd door Michel Van Tricht en zoon

€ 15,00

Desserts

Chocolademousse met kersen op jenever

€ 12,00

Verloren brood met gekarameliseerde appel, ijs van kruidnagel

€ 15,00

Dame Blanche met versgedraaid ijs van het huis

€ 11,00

Scroll to top