Menu

Klassiekers

Voorgerechten

Huisgemaakte kroketjes van grijze Noordzeegarnalen

€ 18,00

Huisgemaakte kroketjes van Old Groendal kaas (V)

€ 14,00

Huisgemaakte kroketjes als duo

€ 16,00

Ouderwetse erwtensoep met rookworst en broodkorstjes

€ 9,00

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, tartaarsaus, salade en frietjes

€ 34,00

Biefstuk van hoeveslagerij Gabriels, salade, frietjes en saus naar keuze

€ 24,00

Ribeye van Durham rund uit Essen, met sjalot, rode wijnsaus en merg

€ 29,00

Lunchmenu

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu. (2-gangen inclusief 1 glaasje wijn, 1 glas water en 1 koffie/thee)

€ 29,00

Suggesties

Voorgerechten

Boven houtvuur geroosterde prei met tartaar van oesters, citroen en algenboter

€ 24,00

Omeletje gevuld met knolselder, gerookte mozzarella en zwarte wintertruffel (V)

€ 26,00

Tataki van Schotse zalm met sojasaus, curry, crème van avocado en pickles van komkommer

€ 18,00

Parfait van kippenlever met maïs en mango

€ 19,00

Hoofdgerechten

Geroosterd bloemkooltje met alpenboter, kruidensalsa en gefrituurd hoeve-eitje (V)

€ 25,00

Duroc buikspek uit Merksplas met knolselder, kroketje van pulled pork, zoete ui en pickles

€ 29,00

Lamsschenkel met savooikool, butternutpompoen en gnocchi van aardappel

€ 28,00

Rode poon (om zelf te fileren) met witloof, linzen, gerookte zalm en paprika

€ 29,00

Wijting (vis van het jaar 2019) met huisgemaakte boekweitnoedels en jus van gerookte karnemelk

€ 28,00

Kaas

Assortiment kazen geaffineerd door Michel Van Tricht en zoon

€ 15,00

Desserts naar marktaanbod

Scroll to top