Evenementen

TRATTORIA WOUTER

Brasserie Wouter wordt omgetoverd tot “Trattoria Wouter”. 

Dezelfde chef, dezelfde keuken, maar enkel en alleen Italiaanse gerechten en dranken. (van 29 juni t.e.m. 7 juli)

Reserveer hier                             

ANTIPASTI

Bruschetta al pomodoro (V)

Mozzarella di Bufala con caponata
alla Siciliana (V)

Pizzette mignon con nduja (4 stuks)

Arancini di riso e pesce (4 stuks)

PRIMI

Strozzapreti con pesto alla Genovese e faglioni verdi (V)

Vitello tonnato

Cavatelli alla norma melanzane,
ricotta salata (V)
(pasta, aubergine, tomaat, ricotta)

Huisgemaakte porchetta

Insalata di polpo

Ravioli ai flori di zucchina e menta (V)

SECONDI

Spaghetti alle vongole

Rombo al forno
(kabeljauw, Amalfi citroen, aardappelen en courgette)

Bistecca pizzaiola “Pipi e patate Calabrese”

Ravioli farciti di ossobuco, zafferano e parmigiano

Scaloppa alla griglia
(met parmaham, witte wijn en salie)

Gnocchi alla sorrentina (V)        

 

DOLCI

Gianduja                                        

Zuppa Inglese                                  

Tiramisu                                        

Sgroppino al limoncello                  

Gorgonzola dolce, Amarena kersen   
en vers gebakken biscotti                  

BAMBINO

 Pizza bambino                                

Spaghetti                                     

Kalfslapje met pasta                       

Kinderijsje    

Moederdagmenu: 
gratis fles rosé per 2 personen! 

Op 15 augustus serveren wij enkel en alleen onze Moederdagmenu. Het menu kost € 50 per persoon. Voor kinderen voorzien we een apart menu aan € 20.Eventuele allergieën en intoleranties dienen bij de reservatie te worden doorgegeven. 

Per 2 personen krijg je een fles rosé om bij het menu te consumeren.

Het menu:

Voorgerechten

Marbré van zuiderse gegrilde groenten met sorbet van paprika en
pastasalade met pijnboompitten
***
Gratin van Zeeuwse mosselen met fijne groentjes en curry

Hoofdgerechten keuze tussen:

Pladijsfilet met ravioli van aardappel, girolles en witte wijnsaus met bieslook
Of
Rundsvlees met een Luikse salade op wijze van de chef, filet d’Anvers

en een kleine filet américain met aardappelkoekje

Dessert
Torentje van kletskoppen met mascarpone, chocolademousse,
frambozen en vanilleroom met roze pralines

 

 

 

 

 

 

 

 Kindermenu:

mini kaaskroketjes

***

Kip met verse appelmoes en frietjes

Of

Huisgemaakte fishsticks met frietjes

***
Ijsje

 

Scroll to top